Moda Simowa Najlepsze dodatki do The Sims3 -Tutaj znajdziecie dodatki,których nie ma na innych forach.Zapraszamy
Nasze rangi na forum:
RANGI SPECJALNE
ADMINISTRATOR
-Założyciele forum
MODERATOR
-Osoba odpowiadająca za porządek na forum i pomagająca administracji.
-Taka osoba musi być na forum dostępna chociaż raz dziennie,reklamować forum .
-Dbać o forum i o sprawy forum.
-Moderator moderuje wszystkie działy.
POMOCNIK
-Osoba pomagająca moderatorowi na forum .
-Pomocnik moderuje tylko 3 działy wybrane przez ciebie.
GRAFIK
-Osoba odpowiadająca za graficzny wystrój forum
PRZYJACIEL
-Osoba zaprzyjaźniona z forum .
-Lub po prostu przyjaciel Administratorów.
VIP
-Osoba ta ma dostęp do działu VIP.
-Jak zdobyć range jest tu opisane.
UŻYTKOWNICY
-Nasi użytkownicy forum.
ZBANANOWANY
-Osoby zbanowane które złamały regulamin lub zostali przyłapani na kopiowaniu naszych postów na inne fora lub blogi.
-Taka osoba ma zablokowane konto na stałe, i adres IP.
ZWYKŁE RANGI
o postów
10 postów
20 postów
30 postów
40 postów
50 postów
60 postów
70 postów
80 postów
90 postów
100 postów
110 postów
120 postów
130 postów
140 postów
Pozdrawiamy administracja.
A że tak pozwolę sobie grzecznie zapytać - kto wam pozwolił użyć rang z forum www.FonSymbian.net ? Są one specjalnie wykonane dla tamtej witryny na co wskazują literki FS. No to jest czyste chamstwo. Nawet leniliście się wrzucić te rangi na jakiś inny hosting obrazków.
Ostatnio edytowany przez peppa_814 (2011-02-27 12:54:12)
peppa_814 napisał:
A że tak pozwolę sobie grzecznie zapytać - kto wam pozwolił użyć rang z forum www.FonSymbian.net ? Są one specjalnie wykonane dla tamtej witryny na co wskazują literki FS. No to jest czyste chamstwo. Nawet leniliście się wrzucić te rangi na jakiś inny hosting obrazków.
Przyszedłeś pomarudzić czy czepiasz by się czepiać?
Widzę iż wysoka kultura języka panuje na forum, ale ja nie o tym. Odwołam się do postu peppy, pomyśleliście chociaż co oznacza 'FS'? Oznaczenia są robione tylko i wyłącznie dla forum www.FonSymbian.net i nie wiem dlaczego kopiujecie ich materiały bez zgody administracji forum.
Pozwolę sobie na koniec odnieść się do postu 'Isildur84'. Otóż czy zdajesz sobie sprawę o czym w ogóle piszemy? Wydaje mi się iż za dużo grasz i myślisz, że w internecie nie obowiązują zasady i nie ma praw.
Nowe Rangi:
RANGI SPECJALNE:
ADMINISTRATOR
MODERATOR
POMOCNIK
GRAFIK
PRZYJACIEL
VIP
ZWYKŁE RANGI:
- 0 POSTÓW
- 20 POSTÓW
- 40 POSTÓW
- 60 POSTÓW
- 80 POSTÓW
- 100 POSTÓW
- 120 POSTÓW
- 140 POSTÓW
- 160 POSTÓW
- 180 POSTÓW
- 200 POSTÓW
- Specjalna ranga dla wytrwałych, otrzyma ją osoba która jest wierna Forum Moda Simowa, liczba postów wymagana do osiągnięcia rangi jest tajemnicą.