Moda Simowa Najlepsze dodatki do The Sims3 -Tutaj znajdziecie dodatki,których nie ma na innych forach.Zapraszamy
UWAGA
Za kilka dni forum zostanie zamknięte.Ponieważ że mam mało czasu i nie mogę dalej prowadzić forum postanowiłam zamknąć je.
Bardzo wszystkich użytkowników którzy się udzielają na forum oraz pozostałych mocno przepraszam.
Zapraszam na inne forum gdzie znajdziecie mnóstwo nowych modów i dodatków do The Sims 3.
Moduj Simsy
Pink napisał:
UWAGA
Za kilka dni forum zostanie zamknięte.Ponieważ że mam mało czasu i nie mogę dalej prowadzić forum postanowiłam zamknąć je.
Bardzo wszystkich użytkowników którzy się udzielają na forum oraz pozostałych mocno przepraszam.
Zapraszam na inne forum gdzie znajdziecie mnóstwo nowych modów i dodatków do The Sims 3.
Moduj Simsy
Hej,
A nie możesz komuś powierzyć status admina?
Przecież nie trzeba forum zamykać...
Właśnie komu powierzysz tę funkcję?
Powierz osobie, która się trochę na tym zna lub przynajmniej była adminem
Polecam na to stanowisko Ayshe
Czekam na jej odpowiedz.Jak się zgodzi to fajnie a jak nie to będe musiała dać komuś innemu.To kogo jeszcze byście polecili.
Pink napisał:
Czekam na jej odpowiedz.Jak się zgodzi to fajnie a jak nie to będe musiała dać komuś innemu.To kogo jeszcze byście polecili.
Dobra jeśli już trzeba możesz mi dać, ja jestem codziennie więc nie będzie źle, poza tym mam doświadczenie
Poza tym jeśli Aysha będzie chciała to dam jej ten status i funkcję, dlaczego nie może być dwóch adminów. Poza tym myślę, że lepiej dać osobie chętnej i która ma jakieś tam doświadczenie niż komuś, kto go w ogóle nie ma, w sumie łatwo narozrabiać nie wiedząc co i jak. Nie mówię, że Aysha nie umie, jest modem i sobie bardzo dobrze radzi, poza tym gdybym uważał, że sobie nie poradzi to bym jej nie zgłaszał. Więc jeśli chcesz już pozbyć się tego brzemienia to masz chętnego.
Ps. Aysha nie ma doświadczenia musiałbym ją przeszkolić i pokazać co i jak, ale moim zdaniem da sobie radę, jest świetnym Moderatorem, chociaż powiedziała, że mnie zatłucze, że ją zgłosiłem
Ostatnio edytowany przez Isildur84 (2011-04-23 13:52:04)
Dobra rozmawiałem z Ayshą i powiedziała, że woli posadę moda, więc pink jak chcesz możesz mi dać posadę Administratora z opcja twojego powrotu
Pink wybacz, ale wole posade moda : P Bycie Adminem to dla mnie za duże wyzwanie, a sama mam mało czasu : P
Polecam Ci Marcina : P Ma w tym doświadczenie chłopak, i więcej czasu niż my
Ok.Marcin zostaniesz nowym Administratorem.Oczywiście ja z funkcji nie zrezygnuje bo będe co jakiś czas tu wpadać.Jutro wszystko załatwimy.
Pink napisał:
Ok.Marcin zostaniesz nowym Administratorem.Oczywiście ja z funkcji nie zrezygnuje bo będe co jakiś czas tu wpadać.Jutro wszystko załatwimy.
Ok ja powinienem być dostępny
No ja myślę, że nie zrezygnujesz