Moda Simowa Najlepsze dodatki do The Sims3 -Tutaj znajdziecie dodatki,których nie ma na innych forach.Zapraszamy
Whiterose napisał:
Pink (...)
Drogi/a Whiterose! to forum jest o grze The Sims gdybyś nie zauważył/a. Jeśli Pink pisze to znaczy, że sprawia jej to przyjemność. Wie na pewno również doskonale, że jej twórczość nie musi być lubiana przez wszystkich. Zapewne otrzyma komentarze miłe i mniej miłe, jest na to gotowa na pewno, jak każdy inny twórca upubliczniający swoje prace. Krytyka jest ważna, ale jeśli chcesz ja wyrażać to pisz poprawnie i co ważniejsze musisz coś wiedzieć na ten temat.
Na razie zakończę to ostrzeżeniem, następnym razem będzie ban tymczasowy - radzę przemyśleć.Pozdrawiam serdecznie.
Hmm... Nie wiesz co piszesz. Zgadzam się z Ayshą... Lepiej uważaj, bo naprawdę możesz dostać bana za obrażanie innych!
\\ Już dostała, ale dzięki za poparcie : ) Aysha
Mi się nie chce pobrać ;(
piskorzyk26 napisał:
Mi się nie chce pobrać ;(
Piskorzyk przykro mi muszę Ci dodać ostrzeżenie za spam. To że dodatek Ci się nie pobiera to nie jest nasza wina i nie musisz o tym obwieszczać na forum.
karol13e napisał:
Ja cię pier.... już nie powiem co! o co wam chodzi ???? daj cie se siana a nie stwarzajcie na tym poscioe konfliktow OK Pozdro!!! - - (((((((((((((
karol13e napisał:
mi sie popbralo ale jak wymieram tego sima to mi sie gea zacina
karol13e napisał:
Sorry za blędy ale, jak wybieram tego sima to mi sie gra zacina:P
Kolego muszę Cię ukarać ostrzeżeniem za spam, przypominam że istnieje taka opcja jak "edytuj", a nas nic nie obchodzi, że coś Ci się tnie.
Pozdrawiam
ale plik fajny
fajnie zrobiony masz całkowity talent
mam wszystkie te rzeczy potrzebne do niej